Mera skidor

Hör och häpna, idag är det +2 grader. Men det blåser som bara den. Solen tittar fram i alla fall. Igår var det så himla halt så jag fick ta färdtjäst till Konum. Det var isigt överallt och sen vatten på isen. Tordes inte chansa och gå, därför färdtjänst. Och då gick det ju bra.

Fick mail idag från Lulebo att jag kunde få lägenheterna jag köade på. Dom undrade om jag fortfarande var intresserad. Men det är ju ingen garanti för att jag får den. Ringde Isabel och hon hade redan tackat ja. Avgörs i dag, tror jag. Har inga större förhoppningar. Jag brukar inte ha nån tur.

Tur hade i alla fall de svenska tjejerna som vann guld i sprintstafetten i går. Eller var det skicklighet? Då var det oskicklighet eller otur för killarna som bara kom sjua. Idag är det den vanliga stafetten. Hoppas på tur då.

Såg ett program på fyran i går. "Halv åtta hos mig" heter det, och min undring är? Hur kan man vara med i ett sånt program om man inte kan äta allt, som en av de medverkande inte kan. Hon kan inte äta mjöl, socker, salt, potatis, morötter osv. Bläh!!!!!!! Sen såg jag "Sveriges mästerkock", där det bara var gråt och tandagnistan. Inte kul att se detta. Jag säger bläh till detta också.

Gick över till ettan och såg "Borgen", (lite tråkigt) och "The pacific" sista avsnittet, bra var det avsnittet. Det var min kväll. Men jag hade korsordet på sidan om.

Har läst i en tidning om en ny metod för behandlig av ålderssynthet. Den görs med laser och heter Intracor. Det skulle jag vilja prova för jag har problem med att jag ser dåligt mindre text men jag ser bra annars. Så det är ett evigt göra med glasögon på och glasögon av. Undrar hur mycket det kostar denna behandling. Det kunde man inte läsa om. Kostar säkert skjortan.

Ingen Matte idag heller, så det blir en slappardag i dag också. Jag hade missuppfattat det om fläkten som skulle kollas igår. Det var ventilationen som dom kollade. Fläkten skiter dom väl i. Att hyresgästerna blir rökförgiftade (läs osförgiftade) det bryr dom sig inte i. Dom fattar väl inte att allt blir förstört (typ tapeter osv). Bara inte jag får stå för den kostnade.

Nu ska ni ha en bra torsdag. Snart helg igen. Sköt om er och hej då!

                         

Kommentarer
Postat av: Margareta Bäcklin

Hej!

Känner en som gjort "ögonoperationen",smärtfritt?

Han bet. omkr. 50000 och det kan visst misslyckas också.

M

2011-03-03 @ 12:29:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0