Våfflor med hjortronsylt

-9 grader idag, just nu. Sol är det också just nu. Igår blåste det småspik ute. Var till Gårdings och Ica och handlade lite. Sen bjöd Birgit på eftermiddagskaffe. Blev klar med framstycken till Freyas tröja så idag börjar jag med ärmarna. Ska kolla Kupans möbellager idag. Se om det är nåt jag kan ha nytta av. Såg en film på sexan igår kväll med Matt Damon. En riktig action med skjutning och biljakter. Det var vad min TV hade att bjuda på. Hade tänkt se "Antikrundan", men är ganska less på detta.

Vad har denna dag att bjuda på? Tror Matte kommer och äter idag, han jobbar natt. Jag gör våfflor till lunch. Det är ju den dagen idag. Jag har en lasagne i frysen som får bli middag, ifall Matte ska äta här. I kväll blir det väl att glo  på TV som vanligt. Kanske den mordhotade Peter Settmans program och sen "Sopranos". Annars stickar jag förstås. Kanske jag dammsuger om andan faller på.

Så var det hockey igår igen. SAIK förlorade igen med 3-4 efter förlängning. Till och med Lules tränare tyckte att hans lag hade tur. Men det är skit att SAIK ska förlora mot ett sämre lag. Nu måste SAIK skärpa sig. Vi får se i morgon hur det blir med det. Jag har ju inte tippat Färjestad som SM-vinnare i år.

Nu ska jag byta datorn mot stickorna. Ät nu inte för mycket våfflor idag och sköt om er. Hej då!

                                      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0