Ännu en gång HEJA SAIK

Grattis SAIK till att få spela semifinal, det blev till slut vinst över Linköping. Semifinalerna spelas mot Luleå och börjar i morgon i Skellefteå. Knyter fast tummarna då. Skulle önska jag kunde åka dit och heja. Men det går nog bra ändå. Till Luleå vill jag inte fara. Det vilar så mycket hat över Luleås klack, att man blir rädd. Bättre att hålla sig borta så man inte blir nedslagen.

+5 grader idag. Ingen sol ser jag men det kanske kommer under dagen. Fortfarande oroligt i världen. Med Libyen och kärnkraftsolyckan i Japan. Lyssnar på norrbottensradion och där diskuteras om vilken sida man ska gå på, när man promenerar på trottoarer eller gångbanor. Skillnaden på problemen är avsevärd. Eller hur?

Har snart stickat klart bakstycket på Freyas tröja. Ett riktigt roligt mönster är det. Det blir som flätor med hål i. Det randiga garnet gör så tröjan blir randig i ljust rosa och gräddvitt. Riktigt flickigt så att säga. Om jag inte är less efter Eddas tröja kanske jag stickar en till Alec också, i nån annan pojkig färg. Det verkar ju vara så viktigt ännu, fastän vi är på 2000-talet.

Till lunch idag gör jag soppa med ärtor och morötter. Till middag värmer jag upp kålpudddingen. Tror inte Matte är så förtjust i det sistnämnda. Men nu får han äta det ändå. Jag älskar kålpudding.

På TV ikväll vet jag inte vad jag ska se. Är inget jag längtar efter precis. Men jag har ju som vanligt boken och stickningen. Jag sätter på TV-n som sällskap. Hatar när det är för tyst. 

Birgit ringde nyss och berättade att hon far till Piteå till sin dotter några dagar. Kan nog vara roligt för henne att se nåt annat än byn här. 

Nu ska jag sluta med mitt svammel för idag. Sköt om er så hör jag av mig i morgon. Hej då!

                                         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0