Vad är det som händer?

Det har varit en kall natt, men nu -11 grader så det håller på att bli värmare. Solen är också framme och jag hoppas att det inte blåser så mycket som igår. Kanske man tar en promenad idag.  Fast jag skulle behöva städa, men det är ju inget roligt.

Idag blir det nog kycklingsoppa till lunch. Till middag tror jag att köttgrytan från i söndags blir serverad, då med ris till. Så då var maten klar för idag.

Var nyss in på Lulebos hemsida och såg att jag tackat nej till lägenheten på Lävägen. Undrar då vad som hänt för jag har inte tackat nej. Konstigt.

Har fått ett mail från posten att mitt paket från HM ska komma idag. Är jag inte hemma får jag hämta paketet (brevet) på Ica. Första gången det händer att posten skickar mail till mig. Vad händer? Har posten vaknat upp och vill vara service inriktade. Bra så! Sen får vi se hur det artar sig med det. Tror det blir som vanligt, jag får ett papper där det står att jag ska gå till Ica och hämta ett brev.

Hemskt det som hänt i Japan. Tycker det verkar vara mycket katastrofer nu för tiden. Det är ju inget man kan göra nåt åt, för det händer ju bara. Däremot kan man ju göra nåt ät det som händer i Libyen. Tycker nån klok människa kan plocka bort Gadaffi eller Kadaffi. Ibland heter han Gadaffi och ibland Kadaffi. Kärt barn (hm) har många namn, heter det ju. Tror inte han är ett sånt kärt barn, som han vill påskina.

Nu ska jag plocka fram dammsugaren och även använda den. Och i kväll ser jag "Veckans brott" och innan dess "Nordkalotten 365". Som tur var vann SAIK igår, så nu är det 2-2 i matcher i slutspelet. Ha det bra! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0