1 mars

Ja så var vi då inne i mars månad. Katternas månad. Idag har vi lite kallare, -12 grader. Men det är ju ändå överkomligt. Solen skiner just nu och man känner att livsandarna återvänder. Ni har väl märkt att jag inte har klagat så mycket den sista tiden, om hur jag mår. Det betyder inte att jag mår bra, men jag tycker inte att det är så kul att vara en gnällspik hela tiden. Därför försöker jag hålla nere klagandet.
 
Bara lunch idag med Matte innan han far på jobbet. Sen ser jag inte honom förrän på fredag. Det blir en sån enkel lunch idag, som spagetti och korv. Det är så långt som min fantasi räcker till. Vet inte om jag hinner ut idag för att handla. Det är ju  skid-VM på TV. Jag hinner på affären nån annan dag. När inte Matte kommer behöver jag ju ingen mat precis. Hade tänkt städa lite i dag på eftermiddagen. Det behövs verkligen.

Ikväll ser jag väl på ettan, på TV. Det blir programmet om dansbanan i Täfteå (en mil utanför Umeå) och sen Leif GW Persson med veckans brott. Annars är det väl inget mer som händer i mitt spartanska liv. Fastän det är innehållslöst så trivs jag ändå. Jag gör vad jag vill och när jag vill det. Inte alla som har det så.

Nu väntar min härliga dusch och sen flyter dagen på. Håller tummarna för de svenska killarna på skidor idag. Ha det bra, vi hörs! Hejsan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0