Bamsekram till er

Jag tror att det blir ännu en varm dag. Yrseln satt i hela dagen så jag höll mig hemma igår. Birgit var hit och fikade innan middag. Pratade med Isabel i telefon och hon var ute på gräsmattan i solen.

På kvällen såg jag "Mentalist", "Desperata husfruar" och sen en fransk film "Sanningen om fröken Drot". En film som var sorglig, så att tårkanalerna öppnade sig. Som gjorde så att jag fick gråta härligt, som bara en film kan göra.

Idag då, vad händer? Efter bloggandet duschar jag, sen lagar jag lunch bacon, ägg och stekt potatis. Ser Emmerdale och äter. Sen måste jag på affären, och om det blir Ica eller Coop beror på om jag kan gå eller måste ta färdtjänst. Det ger sig.

Matte har satt in sitt boxerkort i min TV. Han börjar ju jobba i morgon, så då tycker han att jag ska kunna se mer TV kanaler. Jag såg inte fotbollen igår, men vet att Sverige vann med 5-0. Zlatan gjorde hattrick. Alltså tre mål. Bravo!

TV ikväll-undrar om jag ska se "Tudor" på ettan eller "Herrskap och tjänstefolk" på fyran. Tror det blir fyran som avgår med segern. Då kan jag se reprisen i morgon på ettan som visar "Tudor" ganska sent.

Nu kom jag ihåg att jag ska tvätta klockan ett idag. Hade helt glömt bort det. Ja,ja det ger sig. Det är bara att bita ihop och tvätta. Ha det bra nu så hörs vi. Hej då!

                                

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0