Sommardag

Ja då var det tisdag och jag känner mig lite bättre. Har lite yrsel men det går väl över, får jag hoppas. Har drömt mycket konstigt. Helt plötsligt var jag tillbaka i tiden då Matte spelade hockey, och jag skjutsade honom till träningar. Samtidigt flyttade jag till Luleå och skulle försöka att Matte skulle spela i sin gamla klubb, 100 mil därifrån. Skulle vara kul att veta hur det gick.

Till lunch idag gör jag en sallad med räkor och ägg. Till middag laxfilé med potatismos. Får se om jag tar mig ut idag. Det var ju varmt igår och verkar bli samma väder idag också. Skulle nog behöva handla lite. Matte verkar ju orolig för att jag är inne, i ensamheten. En sån oro känner inte jag. Jag trivs med mig själv och vill jag prata med nån har jag ju telefonen.

Appropå telefon så ringde det igår och alla som känner mig, vet att det kan ta lite tid innan jag svarar, om jag inte har telefonen bredvid mig. När jag svarade fick jag världens utskällning, för att det tog så lång tid innan jag svarade. Kvinnan som ringde ville ha en taxi. Hon hade blandat ihop siffrorna när hon slog numret. Jag tipsade henne att hon skulle ringa taxi istället. Tala om att hon blev paff när hon förstod att hon ringt fel. Hm!

På TV igår kväll såg jag Djursjukhuset med Jonas L och programet med Tina Ahlin. I djursjukhuset visade dom den glada rottveilern som trots att han blivit så misshandlad var så glad och snäll. Hoppas han får ett bra hem nu. Ska nu packa klart den fjärde kartongen. Bl a åker venus in i en kartong med hopp om att hon klarar flytten helskinnad(?).

Ikväll spelar Sverige fotboll mot Finland. Visste inte att Finland hade ett fotbollslag. Matchen visas på fyran så jag ser den inte. Håller en tumme för de våra. Zlatan är ju med och han gillar jag.

En bra dag önskar jag er. Hej då!

                                        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0