Söndag före flytt

Det blev ingen blogg igår. Jag hann inte. Först var det melodikryssfrukost med Birgit och hennes dotter. Sen grillkorvlunch med Matte. Skulle efter det blogga, men då blev jag så trött att jag la mig en stund. Och efter det droppade Jocke in med familj, och då blev det fart på allting. Pernilla rengjorde ugnen så den skiner som en ny ugn. Alla hade en uppgift och packade eller skurade nåt. Sen blev det pizza från Tres corona innan dom gav sig av.

Kvällen tillbringade jag med en film på TV. "Vi hade i alla fall tur med vädret, igen". Och nu har jag vaknat till en ny dag och hoppas jag har ork kvar att packa nåt. Man blir trött att se andra arbeta flitigt. Till lunch idag värmer jag på fiskgratäng i micron. Till middag fläskfile med grönsaker.

I kväll ser jag TV som vanligt. Nu börjar det närma sig tills jag drar från denna by. Glad att jag slipper se nedskräpningen utanför detta hus. Glasskärvor, fimpar, papper osv. Hoppas att det är mindre skit dit jag flyttar. Nu börjar jag se fram emot flytten. Jag vet ju att den ska bli av snart. Ingen ide att ångra sig.

I morgon gardintvätt på förmiddagen. Men det är då det. Är regnigt idag, än så länge. Men det är bara att ta emot det väder som bjuds. Ha nu en bra dag vänner. Hej då!

                                     
                                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0