Inget OS på SVT

Idag är det Björn som har namnsdag, och det hette min storebror. Annars är det den 18 juni och solen skiner. Jag var till Kupan i går och köpte denna fotoram som jag skrev om igår. Satte ett kort av min pappa som femåring i ramen. På Kupan hittade jag en bordslampa, typ fotogenstuk, fast den drivs med el. Köper den på måndag när jag hämtat ut pengar. Tror inte dom tar kort på Kupan. Det blir väl det sista jag köper på Kupan här. Nästa Kupan blir i Luleå.

Jag kan inte säga att det var nåt att se på TV igår kväll. Läste en stund och löste korsord i stället.

Vad sker idag då? Ja det kan man undra. Matte kommer på både lunch och middag. Till lunch blir det skaldjurssoppa och till middag gör jag biff med lök samt wokade grönsaker. Det får duga så.

Sitter nu och lyssnar på Lisa Syren och "Ring så spelar vi". Kan tycka att hon är snål om CD-skivorna. Men sveriges radio har väl lika dåligt om pengar som SVT. Skam att SVT inte får visa OS nåt mera.

Skönt att Maud Olofsson ska avgå från ett parti som inte behövs. Skulle tycka att Lena Mellin på AB också skulle avgå. Finns det nåt possitivt att hon skriver i en kvällsblaska. Bläh!!!!!

Snart kommer Birgit för krysslösning och frukost. Börjar känna mig lite hungrig. Men först ska jag duscha. Vet inte om det blir nåt TV-tittande i kväll. Inget som lockar precis. Men jag önskar er än härlig lördag. Hej då!
                                      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0