Min havsamling

Torvald har namnsdag idag. Det hette min pappa, världens bästa. Sen har Island nationaldag också. Såg en isländsk deckare i går kväll. Tyvärr bröts strömmen innan slutet. Planerat så, alltså strömavbrottet. Kanske deckaren går i repris. Den sändes ju på ettan och dom brukar reprisera sina program. Annars är det en fortsättning på denna serie nästa torsdag.

Var en snabbis på Ica igår. Köpte bl a jordgubbar. Två liter för 45 kronor. Äkta Finnerödja. Till middag stekte jag isterband och kokade potatis. Isterband är inget Matte äter, så jag passar på när han inte äter här. I alla fall var det jättegott. Senare åt jag en liter jordgubbar, också smaskigt. Började lösa nya korsord i ÅR och läste en stund.

Idag kommer Matte på mat. Har förberett en sallad med räkor. Det blir lunch. Till middag kanske jag steker strömmingsflundra och gör mos.

På eftermiddagen går jag ut med sopor och kollar på Kupan om en fotoram med havsmotiv, Kanske jag köper den till min havsamling. Har en keramikfyr, en sjöjungfru, en trämås. Inte mycket till samling, men jag har nyss börjat samla. Är man fisk så är man.

Ja det är inte mycket jag har att skriva idag. Tänk att det är helg igen. I min almanacka verkar det vara måndag-fredag. Så fort går veckorna för mig.

Ha nu en skön fredag. Det är mulet här men ändå skönt. Ha det och hej då!

                              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0