Skönt med 10 grader

Måndag morgon och 10 grader. Ganska skönt tycker jag att det är efter varmvädret som vi haft. Man kan åtminstone sova skönt på nätterna. Jag vill nog inte ha varmare än 25 grader.

Var på Coop i går och när jag kom hem så knackade Birgit på med laxmackor. Så jag gjorde kaffe och vi åt mjukkakor med gravad lax på. Riktigt gott!

Idag kommmer Matte på mat. Väljer mellan omelett, kräm och räksoppa. Köpte skinka och cognacsmedvurst på Coop, så det lutar mot att det blir kräm och mackor. Till middag strimlar jag lövbiff och gör wokgrönsaker till detta.

Ska snart in i duschen för att fräscha till mig inför dagen då jag gör så lite som möjligt. Ska i alla fall se "Emmerdale" som vanligt. Packade ju två säckar i går. En med linne i (typ dukar, gardiner) och en med kläder. Blir nog en säck till med kläder. En annan dag gör jag det.

Såg speedway från Danmark igår. Ingen svensk på pallen. Sen såg jag "Brothers & sisters" och efter det "Från Lark Rise till Candelford". Sen blev det sängen för jag var ganska trött.

Som sagt var, har jag inga planer för dagen. Det får bli som det faller. Hoppas ni har det bra idag. Jag hör väl av mig som vanligt i morgon. Hej då!

                   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0