Pingstdag

Idag är det skönare temperatur. Ganska molnigt och svalare. Man känner att man mår bättre kroppsligt. Det måste vara åldern som gör att man inte tål värmen. Eller inte? I går eftermiddag kom Linnea, 82 år och hälsade på i denna värme. Hon hade svarta långbyxor och hör och häpna, kavaj på sig. Det var 32 grader och jag höll på att rinna bort i en lång T-shirt. Så det är kanske inte åldern som gör det.

Matte kom med pizza till middagen. Skönt att slippa laga mat. Det ända jag gjorde var en pizzasallad. Gott med pizza, det var ett tag sen jag åt det. På kvällen såg jag sommarprogrammet med André Pops och sen en deckare på nian. Har kvar Mattes boxerkort. Slog en koll på friidrotten från New York och Emma Green vann höjdhoppet.  Måste kännas härligt för henne att slå Blanka Vlasik.

Börjar vara ganska less att ha det stökigt ikring mig. Men nu är det bara två veckor kvar innan det bär av mot havet. Fisken i mig längtar efter vatten. "Ta mig till havet och gör mig till kung", låter passande för mig. Ska sjunga det när jag lämnar Älvsbyn. Det jag ska göra innan är att gå på Systemet och handla en flaska vin för att fira min inflytt. Det är år och dag sen jag var på Systemet men det ska jag väl klara av.

Idag kommer inte Matte för han jobbar. Men i morgon är han ledig så då gäller det att ha både lunch och middag. Funderar på att göra en omelett till lunch. Det var ett tag sen. Gott att fylla den med ost och tomater.

Nu är det bara att se fram mot kvällen och "Från Lark Rise till Candleford". Hoppas ni har det bra denna pingstdag. Vi hörs i morgon, i alla fall jag. Skriv gärna en kommentar. Roligt att höra vad ni tycker. Hej då!

                             


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0