Hä blås

Igår vid 17-tiden kom regnet. Säkert välbehövligt, för det har ju varnats för skogsbränder. Det blev en mörk kväll mot vad det brukar vara. Bara att tända belysningen inomhus. Men nu skiner solen igen och det är 18 grader, men blåsigt. Så är det att bo utmed kusten. Fläktar hela tiden.

Idag vet jag inte vad jag gör. Har inget bokat direkt. Isabel och Alec kommer väl till lunch, men har inte tänkt ut vad det blir för mat. Det ger sig väl. I alla fall ska Isabel dammsuga och vaska här. Det har hon bestämt. Jag får väl damma. Ska också ta några kort när det är klart. På soffdelen och matdelen bl a. Även hallen med musikdelen ska jag ta kort på. Det verkar som om jag bor i ett slott, eller hur. 

Ska jag verkligen kunna sticka nåt undrar jag. Som det känns i händerna nu, tror jag det blir svårt. Ska väl prova med nåt restgarn, innan jag köper garn. Mina händer, fötter och axlar värker oupphörligen. Och jag har bara panodil till hjälp. När semestertiden är slut ska jag ringa reumatologen och höra med dom. Min egen reumatolog är barnledig, så jag får väl lita till nån annan. Ska också ringa reumatologföreningen och höra om varmbassäng. Det finns visst en sån här på Björkskatan. Ska fråga om badtider och visst är det gratisbad för medlemmar. Men det blir nästa månad.

Den norska idioten som har dräpt så många människor, hade en dödslista på över 9000 människor. Förrädare som han kallade det. Som den humanist jag är, står jag säkert på den listan.  Och det är nog många som står på den listan. Bara skinnskallar och nynasister kan säkert klara sig från döden. Och naturligtvis sverigedemokrater. Då dör jag hellre med ett rent samvete, än att räknas till denna grupp. Jag är inte rädd för att stå för mina tankar. Lika värde för alla människor.

Nu ska duschen intas av mig en stund. Sen ska jag stöka lite. Ha det så bra alla ni. Hej då!

                       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0