En amatörfotograf

Ja nu har Isabel försökt lära mig att ta kort med mobilen  och sen föra över bilderna till datorn. Jag kan ju säga det, att jag är då inte nån mästerfotograf. Men det har jag aldrig varit heller. Men jag gör så gott jag kan.  

                    

I alla fall är nu detta blommorna jag fick av Lulebo. Bilden är ju inte så bra men ni får i alla fall se den. 

Ska sen sätta in bilder på mitt nya hem. Men jag måste röja lite först. Alec har sovit här i natt så jag har en madrass på golvet, och möblerna som står lite huller om buller. Alltså blir det en senare fråga.

I dag blir det nog inget melodikryss för jag får vika mig för min dotterson, som vill se barnprogram på TV och inte har nåt intresse för att kryssa. Men vad gör det, så viktigt är det inte.

Hemskt det som hänt i Oslo och dess närhet. Hur knäppa människor finns det? Nynazisterna får då inte nån bra reklam, eller hur?   Dom kunde ju hålla sig med sina hundslagmål istället. Visserligen är det synd om hundarna! Stryk det, dom kan slåss med varandra, och stånga sina hjärnor blodiga. Deras hjärnor är ju ända tomma. Bläh!!!

Ska nu duscha och sen se vad jag kan hitta på till lunch. Klockan tretton är det tvättstugan som gäller. Ha nu en bra Emma-dag. Just nu 19 grader och halvmulet här på Björkskatan. Hej då!                           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0