Löningsdag

Idag Saradagen och jag steg upp 6.30 till en dag som just nu är mulen. 17 grader är det än. Igår kväll vid sjutiden kom det en riktig regnskur. Ungefär som om nån vattnade gräsmattan. Ska visst bli finare väder i dag.

Jag såg den där Johan Falk filmen igår. Var ju ingenting annat att se. Funderar på hur jag ska få dom som köper reklam av fyran, sluta att betala för detta. Jag vet att fler och fler bojkottar denna kanal, pga reklamen. Det är ju inte reklamen som sån, utan de långa avbrotten i filmerna. Kan nog bli svårt att få företagen att fatta detta. Hm!

Lön idag, skönt! Det börjar vara tomt i kylen. Isabel ska skjutsa mig till affären på eftermiddagen. Ska komma ihåg att köpa ett yatzy också. Så att Alec och jag kan spela. Funderade på att köpa ett bord på blocket för 400 kr. Det är ett vitt runt bord liknande det jag har nu, fast helt. Det jag har nu är i furu och lagat flera gånger. Trodde det på blocket såldes här på Björkskatan, men det är i Sunderbyn. Kan inte be Isabel om att fara dit också. Hon får göra så mycket för mig, att jag skäms.

Ikväll är det "Morden i Midsomer" på ettan. Det ser jag med glädje. Snart väntar duschen på mig. Efter lunch shopping. En ny pocket ska jag också köpa och gardinstänger till sovrum och kök. Har fina spetsgardiner som jag ska ha i sovrummet. I köket blir det nog en kafégardin som min mamma målat.

 Har också tre paket på Konsum att hämta ut. Ett från HM Home, ett från Pandura och ett från apoteket. Rena julafton. Från Home har jag beställt en blommig kylväska, en kökshandduk, en sittkudde. Panduropaketet innehåller två tygklädda kartonger, som jag ska ha sygrejer i, och lite annat. Apoteketpaketet är medicin enbart.

Nu var det allt jag har att skriva om idag. Ha det bra och hej då!     

          
              Vägen från Hessle till Sofiero, Uppland. Hemma!!!!!!!                    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0