Sista juli

17 grader nu och solen tittar fram så blygt. Blir nog som igår. Ömsom sol och moln. Hade en jättebra dag igår tillsammans med trevliga människor. Måste säga att Jocke har haft tur som har fått så fina svärföräldrar. Och så uppvaktad han blev, min lilla pjutt. God mat fick vi och en underbar tårta till kaffet efter maten. Vi var hemma vid åttatiden eftersom Isabel skulle vara barnvakt. Jag var ganska mör och lät TV-n vara. Såg på play-ettan, ett naturprogram om djur i Afrika. Och så såg jag en deckare på play femman. Tur att play finns.

Jag håller fast vid att lördagkvällar är skit vad gäller program. Fyran visar ett kryssprogram, värdelöst. Och sen en gammal Bondfilm också det värdelöst. Ettan visar gamla skitprogram som ska vara roliga, men man har ju skrattat åt dom skämten förut, och så roliga var dom inte att man kan se dom om och om igen. Ettan kan jag förstå för dom har väl inga pengar till nya program, men fyran. Dom sänder ju dyr reklam och har alla dessa ring och röstaprogram, som tar in pengar. Fyran är den sämsta kanal som detta land har, i mitt tycke.

Vad som ska hända i dag står skrivet i stjärnorna. Har inte planerat nåt än. Låter det bli som det faller sig. Det ända jag vet är att jag ska se "Från Lark Rise till Candleford" ikväll. Högtidsstund!

Efter att jag har bloggat ska jag städa upp lite i mitt hem och sen steka lite fläsk som jag har i kylen. Kanske det blir en fläsksås till middag. Sitter väl ute en stund och kollar lite omgivningen.

I morgon ska Alec börja fritids så att han är hemma där bland fröknar och ungar när skolan börjar. Blir nog spännade för honom att komma från dagis till fritids och få äldre kompisar. Men det blir inte så svårt för han är ganska social och har lätt för att knyta kontakter. Han har redan kompisar på min gård.

Nu önskar jag er en skön söndag. Ny månad i morgon. Hua! Snart höst! Lev och må och hej då!

                                                 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0