Till doktorn denna dag

-20 grader denna tisdag som har lovat solförmörkelse. Tyvärr inte här, för solen har inte gått upp än. Det är ännu mörkt ute. Har nyss pratat med vårdcentralen och fått en tid hos läkaren. Mitt vänstra ben har svullnat upp och smalbenet är rött. Så var det förra gången jag hade ros. Bäst att en kunnig får titta på detta. Jag har ju inte ont, men det är bäst att vara försiktig. Måste ringa Matte och ändra tiden för lunchen. Undrar om han kan skjutsa mig dit?

Annars flyter allt som vanligt. Alltså händer inget ovanligt. Anna Haag, den glada tösen vann skidtävlingen i går. Tvåa blev Kalla, och strax  ställdes frågan om Haag skulle ha lämnat segern till Kalla. Är dom inte riktig kloka? Vad skulle det vara för tävling? Ställer inte alla upp på samma villkor? Vem kommer med en sån fråga? Fy sjutton!

Var ju ut igår och det var så skönt med frisk luft. Handlade lite, typ mjölk och sånt. Sen har jag nog bestämt mig nu, att jag inte ska ta lägenheten här i huset. Jag vet vilken det är och under balkongen till denna lägenhet sitter en fläkt, antagligen från solariet, som brummar och går hela tiden. Jag chansar inte om att jag ska stå ut med detta ljud jämt. I alla fall inget trevligt ljud.

Har inte planerat nåt för idag. På TV ser jag "Tillbaka till Cranford" på ettan klockan 21. Sen vet jag ej om det är nått mer att se. Boken jag läser är väl ingen höjdare, men jag kanske ändå läser en stund. Jag blir ensam till middag tror jag. Har rester att äta. Billigt och bra.

Nu tror jag att jag tar en dusch så jag är ren och fin när jag ska till doktorn. Sen ska jag ringa till Matte, hoppas jag inte väcker honom. Men han måste ju veta att jag har ändrat mattiden. Önskar er en bra dag! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0