Ny lägenhet?

-14 idag så det blir utgång för mig. I alla fall får Ica besök. Det blev en sen TV-kväll igår. Efter Midsomermorden blev det en film på fyran, "Den innersta kretsen", en lite mysko lång film. Matt Damon hade huvudrollen, en skådis jag inte gillar egentligen. Regin stod Robert de Niro för. Handlingen var från kalla krigets dagar. Jag skulle inte se om den. Alltså inget bra dirrekt.

Har blivit erbjuden en annan lägenhet i huset jag bor i. En lägenhet mot gården. Det blir till första april. Ska kolla på den innan jag bestämmer mig. Blir lite i valet och kvalet hur jag ska göra. Vill ju också flytta till Luleå. Flyttar Matte till Luleå nån gång, blir jag ju alldeles ensam här. Skulle också vara roligt att vara närmare Isabel. Samtidigt är det ju jobbigt att börja om med hela vårdpaketet igen. Kostnaden för flytten blir ju också mindre om jag flyttar i huset. Tål att tänka på. Ska nu först se lägenheten.

Matte kommer bara på lunch idag. Han börjar jobba på eftermiddagen. Gör en soppa med pasta. Ser lite TV på eftermiddagen. Det är ju Tour de ski. Emil Jönsson vann sprinten, klassisk stil, igår. Bra gjort alla gånger. Ikväll ser jag "Drottningoffret".

Ska också börja på en mössa i restgarner, till min presentlåda. Undrar när fyran börjar visa Emmerdale igen? Kanske nästa vecka. Nu ska jag börja förbereda soppan. Vi får höras i morgon. Hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0