Skönt att vädra

Hela morgonen har det snöat ymnigt. Stora lapphandskar tror jag att det kallas, när stora flingor faller från skyn. Nära nog är det 0-gradigt. Igår vädrade jag ordentligt och det var skönt att få in ny luft. Jag tror att man kan släppa in lite idag också.

På TV igår såg jag "På spåret" och en engelsk film "The Oxford murders", en mysko film i mitt tycke. Såg även slutet på "Sopranos". Ikväll vet jag inte vad det blir.  

Ska snart koka en soppa. Purjolök och potatis blir det. Till middag gör jag pasta med nån sås till. Har kvar en bit bogfläsk från igår, så det slinker med i såsen.

Annars blir det att sticka. Köpte mer blåmelerat garn igår.  Tror inte jag går ut nåt idag. Det är ganska halkigt och inte vill jag ramla. En granne till mig ramlade utanför porten en dag. Tur att hon är frisk så att hon klarade sig upp igen. Hon fick några blåmärken. 

Löste melodikrysset för en stund sen. Hade för en gångs skull problem med de två sista frågorna, så jag chansade. Går det så går det. Jag vinner ju inte i alla fall. 

Nu ska jag öppna balkongdörren och sen börja med maten. Det har slutat snö nu. Skönt! Ha det nu så bra. Hej då! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0