Soligt och varmt

Har just varit in på Lulebo och bokat en lägenhet, en tvåa med kokvrå med hiss och även human hyra. Men det är 15 före mig som bokat så chansen är liten att den blir min. Skulle nog ha gått in i går  kväll på hemsidan istället. Men jag har för mig att dom lägger in nya lägenheter, att hyra, på morgnarna. 

Nu ska ni få höra, idag är det +4 grader ute. Man tror inte att det är sant. Undrar om det är halt att gå ute. Bäst att ta det med ro när jag går ut idag. Som tur är ska jag inte handla så mycket, ifall jag ska bära rollatorn. 

Kunde inte motstå frestelsen att börja med Isabels sockor igår. Började med ett blåmelerat garn och sen vit rand, röd rand, vit rand och där är jag nu. Nästa blir blå rand. Blir ganska snyggt om jag får säga det själv.

Fick besök av Linnea igår. Döv som vanligt fast nu skulle hon snart till Sunderbyn för att få en hörapparat, sa hon. Det har jag hört i tre år sa jag tror inte på det längre. Det är ju inget kul att prata med henne då hon inte hör nåt. Men det verkar inte bekomma henne, så det är bara att låta henne prata på och svara fastän hon inte hör vad jag säger. Kul!

Har plockat fram räkor till soppan idag. Tog också fram en bit bogfläsk som jag ska steka till middag. Till fläsket gör jag en blomkålsgratäng och några potatisar. Tror Matte jobbar natt, så han hinner äta innan han far till jobbet.

Ska nu in i duschen och sen börja med soppan. Solen skiner vackert ute, så jag längtar tills jag får gå ut i det vackra varma vädret. Ha en bra fredag alla glada. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0