Skippar melodikrysset idag

God morgon! Jag startar tidigt idag för jag ska se längdskidor på TV. Jag struntar i melodikrysset idag och satsar på skidor i stället. Och det blir inte så mycket blogg heller. Jag känner mig lite less på alla besserwisser. Man behöver bara gå in på FB för att stöta på dom. Man kan ju få mindervärdighetskomplex för att se alla kommentarer som gjorts om en det ena eller andra. Alla experter på matlagning t ex, eller städningsexperter osv.... Och sen en och annan elakhet som slinker med. Ja herre min skapare.

Till en enkel lunch idag gör jag bara grönsakssoppa. Till middag biff stroganoff. Ser på TV, vinterstudion. SAIK tror jag spelar match i kväll. Undrar just varför dom alltid har spelat en match mindre än dom andra på övre halvan i tabellen. Kan dom inte snart komma ifatt? Och då menar jag inte hur dom ligger i tabellen utan i antal spelade matcher. Annars tycker jag att mitt lag sköter sig ganska bra.

Vädret är skapligt också. Bara -11 grader och så snöar det inte, i alla fall inte nu. Snart kan man nog köpa tulpaner och bära hem dom utan att dom fryser. Ja fast än väntar många dagar med kyla. Hela februari kan vara kall. Fortsätter sticka på halsduken i SAIK´s färger.

Nu ska jag skynda mig att duscha innan jag sätter på TVn. Ha nu en härlig lördag så hör jag av mig i morgon, ifall ni är intresserade. Hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0