En fredag som alla andra

-16 grader idag och snövarning från SMHI. Håhå jaja, bara att finna sig i det. Ska väl ut en tur till Ica för att komplettera min matlagning. Matte ska ju äta här idag. Det blir soppa Napolitana till lunch och chili till middag. Igår kväll var det mest skit på TV (på mina kanaler)men den stod där och malde medan jag satt och löste korsord. Inte så kul direkt, men vad gör man. Tur att jag har en så god sömn.

Så var det då fredag igen. Skulle egentligen tvätta klockan 13, men jag har så lite tvätt att jag ska boka om tiden så att jag fyller upp två maskiner. Annars är det slöseri med resurserna. Eller är det miljön man sparar? Vad jag ska hitta på mer än att laga mat, diska och gå ut vet jag inte. Ikväll ska jag nog se "På spåret" och senare blir det "Sopranos". Ska köpa en ny Året Runt idag med nya korsord. Kanske jag också lyxar till det med en Korsordtidning.  Jag vet att det är skidskytte, sprint 7,5 km damer på eftermiddagen, kanske jag hinner se det.

Annars blir det väl en fredag som alla andra. Nu ska jag gå in på blocket och se vad dom har för nåt till försäljning. Brukar mest vara bilar och snöskotrar men ibland kan man hitta nåt kul. Fast då brukar det vara sålt redan. Bättre då på tradera där man får bjuda inom ett visst datum.

Nu ska ni ha en skön fredag med mycket mys! Jag hör av mig! Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0