Tulpanens dag

Få se om jag hinner skriva innan melodikrysset ska sätta igång. Tro det eller inte men det är -31 grader nu. Man kan tro att istiden är här igen. Tur jag var på affären igår. Nu blir det bara innesysslor att göra. Sen blir det också lite vinterstudio.

Få se om Matte ids ut i kylan för att äta. Gör en värmande soppa, eventuellt en fisksoppa. Till middag gör jag lasagne. Min lasagnedag missade ju Matte på grund av jobb, så han får lasagne idag i stället.

Ikväll ser jag "Stjärnorna på slottet" och eventuellt filmen på fyran. Tar sista tabletten antibiotika ikväll. Ser fram emot att slippa metallsmaken i munnen. Det ilskna röda och svullnaden har försvunnit på benet. Hoppas infektionen har gett sig nu. Än tror jag inte att det reumatiska har blivit sämre, fastän jag inte tog sprutan. Visserligen har jag ätit panodil, men ändå.

Nu drar klockan ihop sig mot tio. Ska avsluta bloggandet nu och starta upp kryssrutan på p4. Ha en bra dag. Tror det är tulpanens dag. För kallt för mig att bära hem blommor nu. Vi hörs i morgon vänner. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0