Ingen mer melodifestival!

Just nu -14 grader och en traktor skottar snö på gatan. Ingen sol idag men mer snö ska det bli enligt SMHI. En söndag som alla andra.

 I går kväll såg jag melodifestivalen mot mina principer. Vilket skit! Låtar som jag inte gillade, mögligtvis Pernilla Anderssons och Jenny Silvers låtar föll mig å läppen. Men det verkar som om det bara var ungdomar som röstat. Till final gick Idol-Danny och en rappare som jag aldrig har hört talas om. Det blir då ingen mer melodifestival för mig. Igår kollade jag eftersom det var från Luleå.

Jag höll mig till "Erin Brockovich" resten av kvällen. Hade tänkt se Bille August filmen "Les miserables", men det var för sent för mig. Det visas bra filmer på nätterna. Idag blir det väl "Vinterstudion" och i kväll  ser jag "Solsidan" och "Wallander".

Lunchen idag blir soppa med painriche. Till middag köttbullar, sås, lingonsylt, saltgurka och potatis. Gammaldags mat eller husmanskost som det heter numera.

Stickar på Isabels sockor, det drar ihop sig till att dom blir klara snart. Vad jag ska sticka sen vet jag inte. Nästa gång Matte jobbar ska jag sy. Då behöver jag inte plocka bort symaskinen när jag ska äta.

Nu tittar solen fram så blygt. Kanske man går ut på eftermiddagen. Men först ska jag duscha och sen laga mat.

I Egypten är det oroligt fortfarande. En svensk har åkt off pist, kastats sig utför ett stup och omkommit. Detta hände i Österrike. I Sundsvall är det SM i längdskidåkning. Hela Sundsvall har SM-vecka nu. Detta ingår i Vinterstudion. Till veckan börjar VM i utförsåkning. Undrar om Sverige tar några medaljer då? Det återstår att se.
Igår fick SAIK stryk av HV 71 med 6-4. Skit också! Men det går fler tåg. SAIK behåller då andraplatsen i tabellen.

Ha nu en bra söndag och hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0