Sjukt

-8 grader och det tycker jag är bra. Inget snöväder heller och det är ännu bättre. Och jag äter rester idag vilket betyder att Matte jobbar. Sen då, jo i helgen sätter melodifestivalcirkusen igång, och det börjar i Luleå på Coop Arena. Hela Luleå verkar påverkas av detta. Och sen har Jokkmokks marknad sin cirkus denna helg.

Första gången jag var på denna marknad var 1967. Minns dansen på Folkan då jag blev ikullsprungen och trampad på mellan två våningar (dansen var uppdelad i två våningar). Minns till och med vad jag hade för kläder på mig, bl a svarta nätstrumpor. Det var tider det. Nu är det några år sen jag var dit och lika så bra är det. Längtar då inte dit.

Och till melodifestivalen längtar jag inte heller. När denna är klar i vår nån gång så har nån knäpp låtit vunnit och sen i den stora finalen kommer denna låt sist. Det är väl inget stort fel på låtarna men dom som röstar, röstar på fel låtar. Så är det. Jag håller fortfarande fast vid att bästa låten i den svenska uttagningen förra året var "I didn´t for love" med Jessica Andersson. Så här i efterskott tror jag att svenska folket håller med mig. Den ligger fortfarande på topp i svensktoppen.

Läste i AB igår om folk som blir utförsäkrade från försäkringskassan. Folk som verkligen är sjuka, en del dödssjuka. Jag blir inte förvånad. Vi har den regering som blev framröstade av det svenska folket. Vi är på väg mot det nya klassamhället. Tyvärr märks det redan, och dom som får lida är som vanligt barnen. Och IKEA-mannen smiter undan med att inte betala skatt för 100 miljarder. Men han lyfter gladeligen folkpensionen. Det är Sverige i ett nötskal nu för tiden. Bläh!

Ikväll ser jag väl "På spåret" och kanske Clintan i "Broarna i Madison County", jag har settt den förut och kan verkligen rekomendera den.

Nu har jag sagt mitt för idag. Trevlig fredag hörni". Hej då!

                                         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0