En glad dag

-8 grader idag också. Tror det blir snö idag, det ser ut så. Inget att göra åt ändå. Låt det snöa jag är ändå glad. Varför vet jag inte, var glad redan när jag vaknade. Var det för att jag drömde att jag lämnat in en stryktipsrad. Jag brukar aldrig tippa stryktips. Jag vet inte om jag vann för det förtäljer inte drömmen. Men det kanske var en fingervisning om att jag ska tippa denna vecka. Det kanske jag gör. Törs väl inte låta bli. Måste ändå ut och köpa potatis.

Läste i AB om treåringen som fick sluta dagis för att hon hade kissat på sig en gång för mycket. Detta hände i USA (var annars). Nu måste mamman ta tjänstledigt för att potträna sin dotter. Herre min skapare vad är detta för land egentligen?

Klockan ett ska jag tvätta idag. Får se om det kommit nåt nytt filter till tumlaren. Det verkar ju svårt att beställa ett sånt. 

Idag blir det soldatens ärtsoppa till lunch. Till middag gör jag prinskorv, potatis och morotsstuvning. På TV ser jag "Svensk maffia". SAIK spelar mot AIK i kväll. Det borde bli vinst för SAIK, men man vet aldrig hur det blir. Håller mina tummar för Skellefteå.

Nu ska jag duscha och fräsha till mig för dagens övningar. Får se om det blir nån snö tills jag ska ut och bära rollatorn. Ha ni det så bra i dag vänner! Hej då!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0