Äre kallt eller?

Vad säger ni om att äta maten ur ett 15000 år gammalt kranium. Det kan man serveras på en krog i Storbrittanien. För mig tycker jag det är äckligt. Men den krogen verkar vara poppis. Hua!

-30 idag och nu börjar jag tro att det är en ny istid på gång. Kylan håller i sig kan man säga. Tycker synd om alla vilda djur som måste vara ute och har svårt för att komma åt mat. Maten gör ju att dom kan klara kylan bättre. Det gäller både tvåbenta och fyrbenta. Det finns många snälla människor som matar djuren. En eloge till dom.

En govän kommer hit klockan tio. Då ska vi fika och lösa melodikrysset. Sen klockan tolv ser jag skidor på TV och ett kommer Matte på lunch.  Det blir grönsakssoppa. Till middag ska Matte komma med maten. Så det blir en överraskning. Kul!

Ikväll ser jag andra delen på den engelska serien som började förra lördagen. Den tyckte jag var bra och visas på ettan efter melodifestivalen. Melodifestivalen skippar jag och läser ett stycke istället.

Nu måste jag in i duschen och fräscha till mig innan min krysslösarkompis kommer. Dom säger på radion att det ska börja snöa snart. Konstigt! Jag tror inte det brukar snöa när det är -30 ute. Men där ser man.

Ha en bra lördag hör ni. Hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0