Grattis Hugo!

Melodikrysset är avklarat. Ute -14 grader, ganska bra temperatur för min del. Men innan utgång blir det matlagning. Gör en grönsakssoppa med blomkål, morötter och diverse annat grönt. Till middag vet jag inte än vad jag ska hitta på. Men alltid blir det nån råd.

Idag fyller mitt äldsta barnbarnsbarn 10 år. Han bor i Helsingborg så det är lite långt att hälsa på och gratta. Han är en jättefin kille som är en tillgång för sina föräldrar. Han är också en fin storebror till sina småsystrar. Synd att vi kan ses så sällan.  

Just nu håller VM i störtlopp för herrar på. Men det är inget jag har nåt större intresse av. Det är ungefär som att titta på formel1. Samma om och om igen. Gör nåt annat istället. Man kan inte vara intresserad av allt.

Ikväll ska jag inte se melodifestivalen. Men däremot ser jag den nya serien som startar på ettan "Downton Abbey", en brittisk dramaserie i sju delar. Om jag orkar ska jag se filmen som börjar efter serien. Det är "Täcknamn Odessa". En film från 1974. Tror den är bra, men den slutar klockan 1,45. Nästan i senaste laget för mig, om än jag är en nattuggla. Beror på hur jag känner mig då.

Sänder en tanke till Oscar som har brutit sin tumme. Han har verkligen otur. I somras bröt han lillfingret. Farmor tänker på dig, Oscar.

Nu ska jag börja att hacka grönsaker till soppan. Ska sen ha en fin lördag. Hoppas ni har detsamma. Hej då!

                                 

                                        


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0