Julköttbullar

-5 grader idag och det känns som om ordningen har återställd. Nikkaloukta har - 25 grader. Har nyss ätit en ostmacka och fått i mig det obligatoriska morgonkaffet. Var in på FB och kollade lite. Läste också AB och PT. Gladdes med SAIK och deras vinst över Växjö på bortaplan med 7 mål mot 3. Nu toppar SAIK serietabellen. Måste kännas hårt för Luleborna som enligt TV-reklamen jämt ska krossa sina motståndare, men sällan klarar av det. Stackars dom.

Idag ska jag göra julköttbullarna. Skönt att man kan tjuvstarta med julmaten, så man inte behöver göra allt på en gång. Kör med mammas recept på köttbullarna. Har provat andra recept, men tycker mammas köttbullar smakar bäst. När jag jobbade på Hägnan brukade jag hjälpa till med julmaten som skulle serveras på julbordet. Bland annat gjorde jag köttbullarna och la in sillen. Jag fick mycket beröm för mammas köttbullar. Det värmde. Har hittat ett recept på en rysk soppa, seljanka, som jag ska prova laga av överbliven mat från julbordet. Istället för den pytt som jag brukar göra. Spännande ska det bli.

Alec och Isabel var här och åt middag igår. Dom fick stuvade makaroner och korv. Isabel fick också en matlåda att ta med till jobbet idag. Isabel hann också med att fara och träna medan Alec satt vid datorn. På TV var det inte mycket att se kan jag säga. Såg ett svammelprogram på femman, "Kär och galen" och sen ettan med "Veckans brott". Efter det sängen.

Håller mig nog inne idag och slickar mina sår (den reumatiska värken). Ska nu in i duschen och sen kolla vad jag ska göra till lunch. Blir nog en omelett. Jag önskar er alla en bra dag. Hej då!

             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0