Årets sista dag

Snötäcket ligger oförändrat och lyser upp vintermörkret. Har ingen aning om hur många grader det är idag. Vädergubben på Lule stad verkar strejka och visar inga grader idag. Men Älvsbyn har -6,4, så det är väl ungefär så, kanske lite varmare. Blir nog en lugn dag för mig i min ensamhet.

Det blir mycket TV förstås. Klockan 14 skidor. Sen har jag inte bestämt om det blir kanal ett och "Ett fall för mr Whicher" eller tvåan med "Loretta". Det är vid niotiden.

På tal om nyår och Skansens nyårsvaka, läste jag nåt roligt i AB. Börje Ahlstedt hade uttalat sig om att "nu var det på tiden att han fick ta över efter Jan Malmsjö med nyårsklockorna, annars skulle han inte sätta sin fot på Skansen mer". Är det ett hot eller ett löfte? Vem bryr sig om Börje Ahlstedt? Inte då jag i alla fall. Tycker mest att han är en äcklig, självbelåten gubbe. Bläh! Nu är jag elak, men har aldrig tyckt om den mannen.

När jag nu har slutat skriva ska jag permanentfärga mina vita ögonbryn. Har fått för mig att det är snyggare med brunt än vitt. Det vita håret får vara. Minns när jag ville ha rött hår. Tonade det och det blev inte rött utan rosa. Hur snyggt var det?

Sen ska jag duscha och efter det plocka in den rena tvätten. Vad ska jag äta idag? Årets sista måltid. Får väl fortsätta med de rester jag har. Kan göra en ökenmacka, med skinka, ägg, tomater och ost till lunch. Till middag kanske jag steker korv (innan den går ut i datum) med pommes frites. Vad spelar det för roll vad man stoppar i magen. Huvudsaken är ju att man blir mätt.

Sen en dusch innan lunch. Ni har säkert  en fin helg att se fram emot. Jag önskar er alla ett Gott Nytt År och att ni ska sköta om er! Hej då!

Detta är det enda fyrverkeri jag bränner av!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0