Årets sista tvätt

Tvättdag i dag. Det är bara att pulsa fram i snön till tvättstugan klockan 13. Har inte så mycket tvätt men vill ändå tvätta idag. Först är det till att hämta rullatorn i förrådet och lasta på den. Skulle behöva lite grejer från affären, men det får vänta. Just nu känns det inte som om jag skulle klara av en tur dit. Fötterna är så onda. Jag får väl lossas att det är en vanlig helg och skita i nyårsfirande.

Så här kan det se ut när jag är ute med rullatorn. Märk väl att det inte är jag, utan en gubbe vid namn Göte. Men det är samma för mig ibland.


Mina ben är så torra nu och jag ska försöka smörja dom med en trasa och tången. Har ingen lust med att få nåt sår på benet. Herre min skapare vad jag är handikappad, som har svårt för att t o m smörja lite fett på mig. Tur ändå att tången finns.

Jag har slutat spela Farmen och Gardens of time. Men jag spelar fortfarande häxspelet och bubbelsaga. Och naturligtvis, mahjong. Får väl spela det i helgen i min ensamhet.

Idag äter jag nog rester som jag har i kylen. Såg en dokumentär igår om en kvinna som var överviktig. Hon såg för hemsk ut och gjorde en operation för att gå ner i vikt. Hon blev manisk om att gå ner i vikt. Hoppade över måltider och fick inte i sig nån näring vilket gjorde att hon dog. Bäst att man tänker på vad man äter. Jag har ju svårt att banta eftersom jag inte kan röra mig nog mycket. Det reumatiska sätter stopp. Sen hoppar jag över  vissa måltider. Får sluta med det.

Ikväll blir det "På spåret" och julspecial "Downton Abbey". Båda programmen på ettan. Men innan dess är det "Tour de ski" klockan 14. Ha nu en bra dag så hör jag av mig på årets sista dag. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0