Ha en bra torsdag

Igår smällde det till och blev -10 grader men nu är vi tillbaka med -1 grad. Däremot har det kommit mer snö i natt. Ska ut och sopa decket sen. Matte sover på min soffa och han verkar sova gott. Han börjar inte jobba förrän fyra, så jag låter honom sova.

Skulle behöva fara på affären och köpa kaffe bland annat. Men jag känns inte idas. Jag är hellre utan kaffe. Kanske jag far i helgen. En av mina grannar har blivit av med sparken. Den stod utanför ingången till huset. Stackars hon som var så beroende av sin spark. Ja det är inte roligt att bli gammal, då man blir beroende av hjälpmedel och andra människors välvilja. Sen har man kanske inte råd med att köpa sparkar för jämnan. Jaja!

SAIK vann hockeyn mot HV 71 igår. Såg matchen på TV. Sen såg jag "Lewis". Spelade lite häxspel och mahjong. Matte kom med hamburgare mitt i natta, när han slutat skiftet. Inte så nyttigt direkt. Men det var gott.

Nu ska jag in i duschen som vanligt. Klockan 14 börjar Tour de ski på SVT. Det ska jag se förstås. Ha en bra torsdag hörni! Hej då!


Kommentarer
Postat av: Åsa

Här hos mig är nu all snö borta, det har spöregnat idag så det blir alltså inget vidare nyårsväder, på nyår ska det vara kallt och gnistrande snö, i min värld i alla fall. Tråkigt att folk stjäl så mycket, finns liksom ingen respekt för folks ägodelar, sen får de som ändå åker dit inga straff att tala om. Nej nu ser vi väl framåt, ska fira nyår i hemmets lugna vrå med familjen, även de vuxna barnen tänker hålla sig hemma. Jag får önska dig ett Gott Nytt År!

2011-12-29 @ 18:58:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0