Ljusare tider

Det ska visst bli oväder natten mot julafton enligt SMHI. Men jag fattade inte var det skulle bli. I detta avlånga land kan det ju bli var som helst. Hoppas att det inte blir här, när nu min stora son och hans barn ska ut på vägarna på julafton. Idag är det -3 grader och verkar vindstilla i alla fall.

Jag gjorde revbensspjällen och griljerade skinkorna i går. Matte kom och åt lunch och han fick äta julkorv. På eftermiddagen vilade jag en stund och stickade också några varv på sockorna. På kvällen såg jag "Lewis" på femman. Såg också sista delen av "Anklagad" på ettan.

Nu har jag ätit frukost och lyssnar lite på norrbottensradion. Idag blir det bara att slöa. I morgon ska jag städa och tvätta, så det gäller att vila upp sig i förebyggande syfte. Eller hur?

Läste i PT att feministerna vill ha tomten till att vara en kvinna. Ska det aldrig ta slut med denna sak mellan kvinnor och män? Låt nu tomten få vara en gubbe som det alltid har varit. Dom har ju naggat på Gud också. Om nu Gud finns, så spelar det väl ingen roll om han är man eller kvinna. Kanske han är utan kön. För min egen del är jag nöjd med att det är lika mellan lönerna. Sen gör det mig detsamma om jag får hålla upp dörren för en man, eller han för mig. Och när det gäller att vara chef är det väl lämpligheten som gäller, och inte om det är kvinna eller man som bossar. Är skitless på dessa feminister.

Nu går vi mot ljusare tider och det är skönt. Fantiserar redan om hur jag ska ordna min uteplats till sommaren. Ljusare tider, härliga tider!

Ha en bra dag mina vänner och vi hörs i morgon!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0