Tre sargade tår

Jag blir så arg på mig själv ibland. Igår kväll när Isabel och Alec åkt hem, ringde Matte. När jag steg upp från stolen för att svara, slog jag tårna på högerfoten i stolsbenet så hårt att det började blöda. Så nu har jag jätteont i tre tår. Jag som hade tänkt fara och handla julklappar idag. Men som det nu känns så skippar jag det. Har tagit två panodil och hoppas på smärtlindring. Har inte jag nog med värk utan att jag ska spä på skiten? Därav min ilska.

Nollgradigt idag också och det har kommit lite mer snö. Det är vitt, vitt och vitt överallt. Snart börjar väl snöskottningen komma igång. Eller kanske dom väntar tills snön tinar bort istället. Ja menar det är ju nollgradigt. Återstår att se.

Vad ska jag då hitta på när det inte blir handling? Har en bit kvar att sticka på sockorna. Kanske dom då blir klara. Och så har jag en bok att läsa i. Eller ska jag städa? Jag kan bara välja och vraka, lyckost mig.

PT hade ett recept på revbensspjäll idag. Kanske jag provar det. Var väl inte så olikt det jag har redan. Men detta recept skulle innehålla honung, senap och äpple. Alltså det var skillnaden och sen skulle det stekas i ugn och inte i stekgryta som jag gör. Värt att prova.

Nu ska jag sätta mig i duschen. Kan vara en tröst för mina stackars tår. Dessa tår som alltid får vara i vägen när jag stöpplar fram. Nu ska ni ha det så bra mina vänner. Hej då!

Perfekt väder för snögubbe-byggande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0