Håll tungan rätt i munnen

Idag 2 grader varmt. Vad har hänt med vårt väder? Det är väl bara vår fjällvärld som har kallgrader nu. Men det ska visst vara halt på våra vägar. Håll tungan rätt i munnen när ni färdas ute på vägarna.

Ja Luciadagen passerade och Alec och jag såg Lucia på TV. Kan säga att han inte var imponerad av detta. Sen såg vi "Tjuvarnas jul", alltså TV:s adventkalender. Han hade inte sett det förut. Det är inte som när mina barn var små och såg vartenda avsnitt av kalendern, ibland även reprisen. Det verkar vara andra tider nu för barn.

På kvällen efter det Alec åkt hem, såg jag veckans brott. Kommer ihåg detta brott som skedde i Skellefteå julen 1992. Jag gick på Bokenskolan då och läste data och busschauffören, som körde turen Jokkmokk-Älvsbyn, kände familjen som brottsoffret tillhörde. Ännu ett meningslöst mord. Detta brott är inte uppklarat ännu, men dom ska visst börja gräva i detta igen.

Matte ligger på min soffa och sover efter sitt skift och jag smyger omkring, för att inte störa honom. Jag vet inte när han ska börja om igen, så jag låter honom sova. Ska snart göra mig i ordning för duschen. Har ingen tvättid förrän på fredag, men innan dess ska jag bädda rent i sängen. Nästa vecka har jag mycket att göra med handling och städning. Hoppas på ett fotbad och skötsel av mina fötter. Hoppas Isabel läser detta och känner att hon vill göra det (om hon har tid).

Ja det var allt för idag. Önskar er en bra dag, och som sagt håll tungan, rätt när ni vistas utomhus. Hej då!

Tomten Alec.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0