Ingen vintersport på fyran!!!!!!!

Så är vi då inne i december månad, årets sista månad. Nu är det inte länge tills det vänder mot vår.  Så tänker jag och det gör att jag kan hålla ut med mörkret. Verkar bli samma skitväder som igår. Det är två varmgrader. I inlandet ska det visst bli snö men här vid kusten får vi hålla tillgodo med regn.

Fick ett kort igår från Specsavers att mina glasögon var klara. Får se vilken dag jag kan undvara till hämtning av dom. Nån dag då Matte är ledig mitt på dagen, tror jag. Dom är ju betalda så det är bara att prova och hämta dom.

Fick även igår höra att Kupan i Älvsbyn har en tevagn till salu. Skit att jag inte har nån bil så jag kan fara dit och köpa den. Kan bli svårt att få Matte att fara dit och göra det. Han är allergisk mot sådana affärer. Och så är det inte varje dag som dom har öppet heller. Typiskt!

Ikväll är det derby i Skellefteå när SAIK tar emot Luleå. Ska vi hoppas på vinst för SAIK? Hoppas kan man ju alltid. Skönt att veckans tvätt är klar. Tror ni jag blev blöt igår när jag knatade fram och tillbaka mellan min lägenhet och tvättstugan. Det är inte långt men varje gång jag skulle ut, öppnade sig himlen och regnet det bara öste ner.

Igår såg jag "Morden i Midsomer" på trean. Ännu ett avsnitt som jag inte sett förut. Måste vara nåt av det första delarna. Spela roll, jag är glad för allt som jag inte sett förut. Sen la jag mig tidigt för jag var trött.

Sen har jag upptäckt att fyran ska ha vintersporten nu. Jag är så besviken på detta. Fyran är den sämsta sportkanalen i mitt tycke. Jag vill ha vintersporten i ettan. Nu kommer jag inte att se sporten i vinter, mer än det som visas på ettan eller tvåan. Så är det!

Hoppas ni får det bra idag, det önskar jag er verkligen. Vi hörs, hej då!

                  

   Jag vill höra och se Ulfbåge och Grenemark på ettan!

                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0