Några rader från en sjukling

Gjorde en tidig kväll igår. Jag har nyss stigit upp och känner att jag skulle behöva lägga mig igen. Men det kan jag ju inte, måste äta nånting och sen ta medicin. Jag slarvade med maten igår. Värmde en kotlett och några färskpotatisar på eftermiddagen och sen nada. Det var vad jag åt igår. Men jag tvättade igår trots att jag mådde så pyton.

Det var en härlig dag igår vad det gäller vädret. Solen sken och värmde fantastiskt. Men nog är det tråkigt när mörkret lägger sig på kvällen. Jag ville ha kvar sommaren åtminstone en månad till. Men då måste jag flytta söderut och det orkar jag inte.

Matte kommer från sitt jobb vid tretiden idag och då ska han skjutsa mig till Kvantum. Han ska sova här några dagar. Beror på hans arbetstider. Skönt att ha lite sällskap. Helst nu när jag är dålig. Igår kom färdtjänstkortet. Så nu är jag fri som en fågel igen. Behöver inte krusa andra för skjuts. Härligt. Nu ska jag ta reda på var Kupan här i Luleå ligger. Sen blir det en färd dit för att kolla vad dom har.

Idag blev det inte så mycket skrivet, jag orkar inte. Hoppas ni är friskare än mig. I alla fall ska ni ha det bra. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0