Host, host

Idag 18 grader men molnigt. Tack Matte för förkylningen du gav mig förra veckan. Torrhosta och svidande  hals är inte kul. Värk i lederna är jag van vid, men det här är en annan värk som sitter i musklerna. Men det är bara att tacka och ta emot. Det är ju sånt som händer. Man kan ju inte isolera sig alldeles. Jag är ju beroende av sällskap. Och Matte är så snäll mot mig så jag kan inte säga bu.

Ska snart starta TV och se friidrotten från Sydkorea. Där händer det mycket. Inte för att jag tror på medalj för Sverige men det är ju roligt se friska människors ansträngningar. De första sex medaljerna igår gick till Kenya. Tre tjejer i maraton och tre i 10000 meter. Strongt av det landet att få fram så uthålliga damer. Vi, Sverige, fick en sjunde plats i maraton genom Izabellah Andersson, som vi har importerat från Tanzania (?). Hon blev bästa europeiska. Bra gjort.

I PT kan man läsa att Älvsbyn blir av med fyra poliser som går till Luleå. Är det för att jag har flyttat dit, eller? Man kan ju tro det. Kan vara att dom är rädda för björnar. Det är ju så mycket björn där i byn och om det händer nåt på björnfronten ska ju polisen rycka ut. Och polisen i Älvsbyn är ju känd för att vara skjutglada.

Mannheimer & Tengby har ju startat om på söndagsmorgnar. Det betyder väl att hösten är kommen. Nu tycker jag att sommaren gick alldeles för fort detta år. Kan bero på att jag flyttade  och att det tog bort sommartid. Ska ladda nu för nästa sommar.

Nån städning verkar det inte bli för mig. Det är väl bara i min fantasi jag städar. Tur att jag har sopborste och skyffel att ta bort smulor och skit med. Annars skulle jag väl vada i det. Har tagit fram kotletter att steka till middag. Får se om jag orkar det.

Nu önskar jag er friskhet och glädje denna söndag. Hej då mina vänner!

                              

Kommentarer
Postat av: Åsa

Krya på dig hälsningar från mig, förkylningar är inte kul men jag kan tipsa om en bra hemlagad medicin, koka upp enkaffekopp vatten, blanda med en matsked äppelcidervinäger och lite honung, drick en kopp då och då under dagen, luktar kanske inte så gott men lindrar väldigt bra när man hostar och känner sig tung i bröstet, värt att prova tycker jag.

2011-08-28 @ 13:34:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0