En snabbis

Nu ska jag skynda mig att skriva lite på bloggen innan melodikrysset. Det blev inget städat igår så kanske jag gör det idag istället. På eftermiddagen kom Jocke och Oscar och hälsade på. Jätteroligt var det. Oscar skulle stanna här på Regnvägen hos en kompis. Han skulle spela match på söndag i Sunderbyn. Kanske han skulle komma förbi idag också. Oscar ligger nära mitt hjärta och han är samma gullunge som när han var liten. Fast nu är han stor, jättestor. Och då menar jag på längden, och inte på bredden.

17 grader idag och naturligtvis mulet. Inget regn än så känge i alla fall. Har ätit en ciabatta med rökt skinka och gurka på. Nu är hela frysen full med bröd som Jocke hade med sig. Ska ge lite till Isabel också.

Ikväll ser jag "Gäster med gester", "Tack för musiken", "friidrotts-VM" samt "Kommissarie Barclay". Full TV-kväll alltså. Blir det tid över idag blir det mahjong.

Till veckan vandrar vi in i höstmånaden, september. Och det är inte långt till vintern. Jag känner bara, hua, inför det. Längtar redan till våren. Ska jag sätta tulpanlökar i höst? Tror jag ska prova och se om det tar sig i vår.

Nej nu ska jag bläddra fram melodikrysset för att lösa detta. Sen blir det dusch och städning. Ha en bra lördag så hörs vi i morgon. Hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0