Skönt med sömn

Sovmorgon i dag. Jag behövde verkligen sova ut, och det var jätteskönt. Ingen eftermiddagslur i går heller. Jag hade fullt upp med köttbullsrullning och andra bestyr. Hade sällskap av Matte så det var roligt förstås. Slöade framför TV på kvällen i väntan på att Matte skulle gå av sitt skift vid 23 tiden. När jag vaknade i morse hade Matte redan åkt till jobbet och snart han jobbat sitt förmiddags skift. Då kommer han hit i väntan på nya jobbtiden.

Vi ska äta tacos till middag tillsammans med Isabel och Alec. Gott ska det bli. Skulle behöva dammsuga ser jag. Få se om jag kan vänta till imorgon med detta. Tror jag är solokvist då. Ingen ide att sätta igång städningen innan främmande. Om man nu kan kalla mina barn och barnbarn för främmande. 

Har betalat räkningarna nu på förmiddagen. Herre min je vad lite pengar det blev kvar. Och skattelättningarna som regeringen lovat pensionärer, blir det inget av med. Dom bara lovar och lovar som tvåtaktsmotorer. 

Idag 15 grader och uppehåll efter en solig eftermiddag igår. Men nog tycker jag att det ser ut att bli regn. Men inget att göra åt det. Ska försöka hinna duscha innan Matte kommer för lunch. Jag tror jag gör mackor i klämgrillen med skinka, ost och tomat. Det får duga idag. Annars har jag väl inget att förtälja idag. Som vanligt kanske ni säger. Ha det så bra nu så ses vi i morgon. Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0