Full kyl igen

Lördag och det är uppehåll i regnet för tillfället. 14 grader och det kan väl vara så att hösten är tidig i år. Bara en vecka till älgjakten och jakten på björn är igång. Sitter här och äter en ciabatta med skinka och sallad. Det är min frukost tillsammans med kaffe.

Igår skjutsade Matte mig till Ica Maxi vid tvåtiden. Jag säger bara det, hur jobbigt det är att handla. För det första hittar man inte bland alla varor. Man går, och går, spanar och glor och har man tur så hittar man det man ska ha. Strax före fyra var jag klar och hade plockat ner varorna i kassar. Köpte en banan och en dricka vid korvmojen. Satt där och väntade tills Isabel kom från jobbet och skjutsade mig hem. Då skulle jag plocka in varorna, efter det var jag alldeles slut kroppsligen. Vilade en stund innan jag gjorde köttfärssås och spagetti. Matte hade timmar mellan 19.30 och 22.30 så då åt vi.

Såg "Fallen Angel" innan jag la mig. Sov som en stock ända tills nu på morgonen. Ska lösa melodikrysset och sen ta en dusch. Inget planerat idag. Tar dagen som den kommer. Spelar väl lite mahjong. Längtar efter ljus. Och då menar jag att jag längtar efter att få upp lampan över matbordet. Jag vill lösa korsord igen. Klarar inte det i mörkret. Ska be Isabel köpa grejer till lampupphängningen. Ska väl inte vara så svårt får henne. 

Ikväll ser jag "Gäster med gester" på ettan. Av dem som medverkar blir nog Björn Skifs en favorit. Han brukar vara en rolig typ. Nu ska ni ha det så bra hörni. Hej då!

 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Ja Ica Maxi är verkligen en jätteaffär, jag har inget här i min hemstad men brukar åka dit ibland när jag hälsar på sönerna i Uppsala, det är som ett hav som öppnar sig när man kliver in där. Ja här i Hälsingland har regnet öst ner hela dagen, som du skriver så känns det verkligen som att hösten redan är här och iofs så är september inte långt borta nu....det är väl bara att gilla läget, eller hur?

2011-08-20 @ 17:43:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0