Ännu en härlig dag

Det blev en underbar dag trots en knagglig början. Såg Emmerdale och sen var det tvättstugan ett par timmar. Isabel kom hit och vi for till biblioteket på Björkskatan. Jag lånade en bok, Ro utan åror. Fick ett nytt kort och en kod med lösen så jag kan kolla hemma i katalogen, och sen beställa böcker. Precis som jag gjorde i Älvsbyn. Var också in på konsum och kollade lite vad dom har. Lite större än konsum i Älvsbyn, men kanske inte lika stort sortiment. Men fräschare på nåt vis. Är väl nyare. Köpte lite frukt och annat.

Sen bjöd Isabel på mat på Björkskatans restaurang. Vi satt på uteserveringen i det härliga vädret. Annars var det väl som överallt annars, några ölande människor som satt och drack den ena ölen efter den andra i solvärmen. Hur orkar dom? Där satt jag präktig och fördömande. Men jag tycker mest synd om dom som inte har nåt annat att fylla sitt liv med. Jag vill inte döma, jag är ingen som vill se ner på en annan människa, tvärtom. I alla fall var maten god och jag tackar min dotter för den. Sötnosen!

På kvällen såg jag "Lotta på Liseberg" och sen stängda jag av TV-n. Såg på SVT play, "Angels in America" istället. Hade tänkt se några gamla avsnitt av en engelsk deckarserie på fyran play. Men det kostade så det gjorde jag inte. Fyran är den snålaste kanal jag vet. Allt kostar! Jag gick till sängs i stället. 

Idag klockan 7 var det 17 grader. Åt frukost vid datorn samtidigt som jag spelade Gardens in time. Man kan säga att man tränar upp minnet i det spelet, och det behöver jag. Sitter väl ute och läser idag. En kille från Lulebo var här och klippte gräset nyss. Ordning och reda vill jag säga. Ska väl lägga ut lite mat till igelkottarna som är här dagligen. Lite gurkskivor gillar dom. Annars är det Alecs jobb men nu är han hos farmor, så då får jag träda in som vikarie.

Ikväll kanske jag ser "Allsången och kommissarie Montalbano".

Solen skiner så det blir nog samma väder som igår. Ingen konst att leva då fastän man har värk. Hoppas ni njuter lika mycket som jag av sommaren. Ha det bra och hej då!

                                         
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0