Jippi färdtjänst!

Jippi jag får färdtjänst. Om ca två veckor får jag mitt färdtjänstkort. Om ni visste vad glad jag är för det. Kommer också att få hjälp de veckor som jag inte kan handla själv. Det innebär att jag ringer ett telefonnummer före kl 13 på tisdagen och beställer de varor jag vill ha (från endera Kvantum eller Coop) och sen på onsdagen kommer en bil med varorna hem till mig.  Denna tjänst kostar 30 kronor. Då gäller det att ha kontanter hemma förstås.  Tänk om det skulle vara så bra att man fick pengar också, bara med att ringa ett nummer. Skämt å sido, jag är jättenöjd med detta.
Mindre nöjd är jag med detta väder som fortfarande är blött. Nu får det ge sig. 13 grader i dag också. Det är meningen att Matte ska skjutsa mig till ICA Maxi på sin matrast. Sen ska jag åka hem med Isabel när hon slutar jobba. Få se hur detta ska bli. Känner mig hela tiden skyldig, när nån måste ställa upp för mig. Vill hellre klara mig själv, men ibland går det inte.

Igår kväll såg jag "Lewis" och ikväll ser jag "Fallen angel" på Via sat/Crime. Måste också komma ihåg att betala TV-licensen idag. Svårt att komma ihåg den. Det är så udda datum. Nästan alla har den sista som förfallodag men TV-licensen har den nittonde. Har funderat på att ändra till autogiro och få den dragen varje månad. Men glömmer hela tiden att ringa om detta.

Ja detta var allt från mig för idag. Nu ska jag fördjupa mig i mahjong en stund innan dusch. Ha det bra! Hej då!
       
                                      


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0