Lev och må

En ny vecka och solen ser jag på himlen. 16 grader klockan 6 på morgonen. Ska tvätta idag klockan ett. Fortfarande tvättar jag en gång i veckan för att inte ha så mycket tvätt varje gång. Högst en eller två maskiner per gång. Och jag har ju inte så mycket kläder. Byter så ofta så det blir tvätt hela tiden.

Idag kan Alec vara på fritids och Isabel jobbar inte några kvällar denna vecka, så det går bra. Men vi ses ju ändå, hoppas jag. Som jag trodde så blev det bakning av en mjuk chokladkaka i går. Sen blev det lek både ute och inne. Tills Isabel kom. På kvällen såg jag lite TV. Bl a var jag tvungen se Zlatan som spelade match i Malmö med sitt Milan.

Skönt för mig att sitta på uteplatsen utan att ha alla avgaser att andas in. Det är ett mycket grönt område jag bor i. Ibland susar nån bil förbi, då nån ska lasta av grejer eller en gul taxi (färdtjänst). Men det är inte ofta. Folk cyklar eller går, en del med rullator. Som jag då. Det är ganska långt när man ska slänga sopor eller parkera sin bil. För en normal människa är det inte långt. Men för en som är ledbruten är det långt. Jag brukar skicka Isabel med soporna. Håller på att träna upp mig, men det är svårt när det gör ont. Bara att sitta ute är en träning. Bra att andas uteluft utan avgaser.

Vet inte vad jag ser på TV ikväll. Alltid blir det väl nåt, får väl kolla vad som visas. Detta blev en kort blogg idag men jag har inget att skriva om. Få se om jag har mer att säga i morgon. Lev och må och hej då!

                          


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0