Molnigt

142 kanaler på TV, vad sägs om detta. Det är vad jag har just nu. Kan man säga att jag gått från ytterligheterna. Alltså från några få till himla många. Jag undrar hur jag ska klara av detta. Inte kan man väl bestämma sig bara så där, vad man ska se på. I alla fall ska jag ha dessa många kanaler i tre månader, innan jag bestämmer mig för vilka jag ska ha kvar.

Vädret håller i sig idag också. Molnigt så långt ögat kan se. Inget regn i alla fall. Matte har sovit här mellan två arbetspass. Slutade vid 22 tiden och började 04.00. Bilarna måste ju gå fastän det är mindre med kunder. Det är ju inte så mycket åkande när vädret är dåligt. Folk håller sig hemma och vilar sig tills värmen kommer tillbaka. Men det är ju folk, från flyget bl a som åker taxi.

Isabel är ledig idag så jag ska försöka på henne att göra en massa saker dom jag inte kan göra själv. Ja en del ska jag väl få henne att göra. T ex flytta två hyllor i skåpen som Matte tog bort luckorna i köket. Har jag tur blir jag klippt också. Matte står också i tur och vill klippa sig. Han har ju gått av sitt morgonpass och åker hem till Älvsbyn snart. Är ledig till i morgon kväll.

Ja,ja nu är det väl slutbloggat för idag. Har inget att skriva om. Ibland är det så, att skrivlusten inte infinner sig. Ni ska i alla fall må som prinsar och prinsessor (mår dom bra?). Skriver mer i morgon så hej då!

                                                

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0