Hon som har hand omett

Bara 10 grader i morse. Nu är det dags att säga, hua! Det regnar inte men det är stenmulet, om ni vet vad jag menar. Matte kom hit i morse med sin ryggsäck. Han är ju ledig en stund på dagen och då ska han montera in dekodern till TV-n, så att jag kan se flera kanaler. I tre månader ska jag ha 70(?) kanaler och sen 8. 70 kanaler är väl mastigt tycker jag. Hur ska man kunna se på detta. Det är väl knappt att man kan sappa igenom dom. Hm!

Igår kom Alec hit  vid ett-tiden och var här till 20- tiden medan Isabel jobbade. Han hade med sig en massa gubbar som vi lekte med. Sen bakade han en mjuk chokladkaka (hans favorit). När vi skulle äta middag stekte han bacon och pannkaka. Han vill som göra allt och är nöjd när han klarar av detta och får beröm. Vi satt också vid datorn och spelade Garden of time. Tittade också på you tube, om djur och streetdance (också en favorit). Har märkt vilket ordförråd denna sexåring har. Fantasktiskt hur han använder det svenska språket. Skulle önska att flera vuxna kunde prata som han. Inget slarv med språket för honom direkt. Underbart! Idag börjar han fritids.

Ska göra en chili idag. Tog fram köttfärsen från frysen igår och la den i kylen. Jag älskar chili som ni väl vet. Vet inget mer jag ska göra. Ser väl lite TV och läser. Isabel och Alec ska äta middag här vid sex ungefär.

Nu hoppas jag på lite varmare ute. Det är ju så skönt att sitta ute och spana på allt som rör sig. Jag ringde kommunen igår och hon som har hand omett (färdtjänsten) har fortfarande semester. Fick tala med en annan kvinna som sa att hon skulle undersöka detta och sen höra av sig. Hon sa att Älvsby kommun kan skicka mig biljetter att åka för innan jag har klart med Luleå kommun. Jag poängterar "om Älvsby kommun vill"!!!!! Tror inte dom vill detta, jag kunde ju inte få en följeslagare i Älvsbyn, fastän det var samma pris. Jag menar bilen går ju ändå, för samma pris. Men bara för att vara ond (verkar det som) fick jag inte nån som kunde hjälpa mig om det behövdes. Nu blev det rörigt för er förstår jag. Slut på svamlet!

Ha det bra och hej då!

                      


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0