Tredje matchen idag

Vaknade tidigt men väntar med frukost tills Birgit kommer för att lösa melodikrysset. Ska snart duscha för fräschhetens skull. Eller ska jag säga, för att vakna ordentligt. Hör på Totta Näslund på radion. Synd att han gick bort alldeles för tidigt. Nu ramlar dom av pinn, alla i min ålder. Rock Ragge och Burken i veckan. Men vi ska alla den vägen vandra förr eller senare. 

Idag blir det grillkorv till lunch. Till middag köttfårssås och pasta, det jag tänkte göra igår. Nu blev det pytt så köttfärsen fick vila i kylen tills i dag. Nu har "Ring så spelar vi" startat med Lisa Syren. Det är ett ganska trevligt program med ganska bra musik.

I dag är det hockey igen, i Karlstad. Hoppas, hoppas!!!! På TV i kväll börjar en ny serie om familjen Kennedy. Denna serie har blivit förbjuden att visas i USA. Detta pga att det inte visar klanen Kennedy från sin bästa sida. Det kan då inte skrämma mig, så jag ser denna serie. Det är ju inte säkert att den är nåt vidare, men jag kollar ikväll i alla fall.

Solen har kommit fram och det kommer säkert att bli en fin dag i dag också. Kanske man tar en promenad. Nu ska jag duscha. Vi får höras mer i morgon. Hej då!
                                            

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0