Vårkänslor?

En ny morgon i en ny månad. Vädret växlar mellan sol och moln, som det ska när det är april. Hade en bra dag i går med massor av skratt. Mycket kortspel med Alec. Det var memory, svarte Petter, skipbo och finns i sjön. Sen blev jag klippt och fick fötterna omskötta. Härligt var det. Matte var också här så det var full rulle hela dagen. Mitt sällskap for hem vid 19-tiden och då såg jag TV fastän jag skulle ha behövt sova.

Nu är jag utsövd och startar den nya dagen med en banan. Ringer vårdcentralen för Mattes räkning, och beställer tid för provtagning. Sen ska jag tvätta klockan 13 idag. Har väl så att jag fyller en maskin. Jag äter rester idag. Den goda köttgrytan är inte fel att äta upp.

Annars blir väl dagen som vanligt med stickning, läsning och en lur. Hinner jag så blir det en promenad också. På kvällen ser jag väl på TV förstås. Bl a reprisen "Brott och straff" som jag missade igår.

Nu ska jag äta frukost och må väl, trots mina onda leder. Ser fram emot i morgon då finalerna i hockeyn startar. Spännade blir det. Ha nu det så bra mina vänner. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0