Lederna värker

Solen är framme även denna morgon, men som igår så kommer den säkert försvinna på eftermiddagen. Men vad gör det när man vet att våren är här. Ska försöka ta mig ut idag. Det beror på hur mina leder värker. Min prenumeration på Året Runt verkar ha gått ut, så jag ska ha en tidning, ÅR, för korsordets skull. Ingen helg utan korsord. För i morgon är det ju fredag alltså helg, kan man säga.

Det blir en dag utan matlagning idag. Matte jobbar och jag har mycket rester i kylen, att äta av. Det blir samma sak i morgon också. Matte är ledig på lördag så då kommer han och äter. Det är skönt med nån dag ibland utan måsten.

TV programmen är inte så roliga numera. Och i morgon är det bröllop i England, och det ska vi måsta se även i detta land. Kan nån vara intresserad av detta bröllop i Sverige?  Nu visas det på fyran och jag försöker undvika denna kanal, pga all reklam. Men nu när jag har så lite kanaler att välja bland, så måste jag se på denna kanal i bland. När jag flyttar får jag se till att jag har ett bättre kanal utbud. Annars kommer hösten att bli tråkig.

Skulle gått till Konsum och kollat garner. Vad ska jag sticka? Kanske en tröja till Alec. Tål att tänka på. Man kan ju tycka att jag har annat att göra med en flytt på gång. Men jag kan ju inte packa nu redan. Har ju inte det utrymmet att jag kan ha kartonger bara stå där. Kommer tid kommer råd, heter det ju. Får väl flagga på FB när tiden för flytt är inne. Då ser man hur många vänner man har.

Nu ska jag syssla med annat. Har ju ganska mycket tråkigt arbete ändå, jag som verkar så sysslolös. Önskar er en bra dag! Hej då!

                                       Min barndoms hus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0