Ledarhundens dag

Ännu en solig dag randas. Gårdagens regn drog snabbt förbi. Och igår blev det härligt soligt, om än lite blåsigt. Birgit och jag satt ute en stund vid Ica-korsningen, jag på rollatorn och Biirgit på en cementklump. Dom har ju inte satt ut bänkarna än. Skulle det inte vara på tiden. Kanske kommungubbarna inte har kommit ur idet än. Wake up gubbs!

Caroline var  och hämtade sin mobil som hon glömt före påsk. Hon skulle tillbaka till Stockholm senare på dagen. Efter middagen och disken såg jag TV. Bl a en dokumentär om Streaplers. Dom startade redan 1961, så det var ett tag sen. Roligt att dom håller på än. Tvillngbröderna Håkan och Göran har varit med sen start och är med nu också. Strongt gjort!

Idag blir det väl en slöardag. Gör grönsakssoppa till lunch och till middag äter vi tacos. I morgon börjar Matte jobba igen. Han har ju varit ledig en vecka. Jag har betalat räkningarna så det är gjort för denna månad. Måste kolla om jag kan börja med nån stickning eller kanske nåt att sy för min nya lägenhet.

Jag drömde i natt att jag flyttade in och lägenheten var nybyggd (?). Så ny att hantverkarna höll på fortfarande. Mitt i allt byggande kom Matilda förbi och berättade att Hjalmar vunnit omslagstävlingen i "Vi föräldrar". Var kommer alla drömmar från? I min hjärna verkar det vara rena kaoset. Man kan ju skratta åt det hela.

Nu ska jag duscha som vanligt. Börjar bli dagens höjdpunkt. Sen får jag hitta på nåt roligt. Ha en bra dag! Jag avslutar med ett kort på min pappa omgiven av sin fosterfamilj.

                                      
                                

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0